• Location

  Eeklo

 • Category

  Industrial property, Build-to-Suit

 • Status

  For sale

 • Surface area

  ca. 87.000 m²

The site on Ringlaan in Eeklo has an area of approximately 87,000 m². This industrial land borders the Ringlaan on the one hand and the Schipdonk canal on the other and is located a stone's throw from the N9.

The site will be divided into several lots of land for build-to-suits. The intention is to develop a fully customised commercial building for the buyer. In preparation for the further development of the business park, we will start building the necessary roads as early as June 2023.

Interested in this project? Looking for a customised commercial building in the Eeklo region? Do not hesitate to contact us to explore the possibilities.

Stay tuned
Geg Eeklo 3
Geg Eeklo 2
Geg Eeklo 1

Build-to-suit

De site is opgesplitst in 9 loten tussen 5.000 en 13.000 euro die qua afmeting kunnen afgestemd worden op de behoefte van de koper. Na aankoop coördineren wij ook de verdere ontwikkeling van het bedrijfsgebouw op maat. In samenspraak werken we een ontwerp uit dat perfect aansluit bij de noden van de onderneming en daarna volgen wij ook het volledige bouwproces op, van vergunning tot oplevering. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanleg wegenis

Ter voorbereiding van de verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein starten we in juni 2023 al met de aanleg van de nodige wegenis. De aanleg van de nieuwe weg zal ervoor zorgen dat de loten vlot ontsloten worden naar de Ringlaan.

Ligging

Deze industriegrond grenst aan de Ringlaan enerzijds en het Schipdonkkanaal anderzijds en ligt op een boogscheut van de N9.

Langs de Ringlaan (R43)

Op 3,5 km van de N9

Vlakbij centrum Eeklo

20230517 Lotindeling Eeklo

Download
the brochure (dutch)

Interested in
Site Ringlaan

Contact us 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

or fill in the contact form.