• Locatie

  Eeklo

 • Categorie

  Build-to-Suit

 • Status

  Te koop

 • Oppervlakte

  ca. 87.000 m²

De site aan de Ringlaan in Eeklo heeft een oppervlakte van ca. 87.000 m² en werd aangekocht in 2023. Het terrein wordt opgesplitst in verschillende loten met oppervlaktes vanaf 5.000 m². In samenspraak met de kopers gaan we hier bedrijfsgebouwen op maat ontwikkelen.

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijfsgebouw in deze regio? Neem gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen.

Contacteer ons
Geg Eeklo 3
Geg Eeklo 2
Geg Eeklo 1

Built-to-suit

De site is opgesplitst in 9 loten tussen 5.000 en 13.000 m² die qua afmeting afgestemd kunnen worden op de specifieke vereisten van de koper. Na aankoop kan de koper ons rekenen voor de verdere ontwikkeling van zijn bedrijfsgebouw. In nauwe samenspraak werken we een ontwerp uit dat perfect aansluit bij de noden en specifieke eisen van de onderneming. Daarna volgen wij ook het volledige bouwproces op, van vergunning tot oplevering. 

Meer weten over onze Built-to-Suit aanpak? Ontdek hier hoe we te werk gaan. 

Wegenis & buffers

Ter voorbereiding van de verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein zijn we gestart met de aanleg van de nodige wegenis. De aanleg van de nieuwe weg zal ervoor zorgen dat het bedrijventerrein vlot ontsloten worden naar de Ringlaan. Daarnaast zorgen wij ook voor de nodige groen- en waterbuffers.

Ligging

Deze industriegrond wordt begrensd door de Ringlaan enerzijds en het Schipdonkkanaal anderzijds en is vlot bereikbaar.

Langs de Ringlaan (R43)

Vlakbij de N9 naar Gent/Brugge

Op 2,6 km van de N49/E34

Vlakbij centrum Eeklo

20230517 Lotindeling Eeklo

Download
De brochure

Interesse in
Site Ringlaan?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.