Bij een Built-to-Suit ga je met Global Estate Group in zee voor de ontwikkeling van een nieuw, op maat gemaakt bedrijfsgebouw. We overleggen samen je wensen en noden en gaan ermee aan de slag. Ons team van experten staan klaar om je volledig te ontzorgen van het ontwikkelingsproces van A-Z.

AF Fotografie DJI 0148

Waarom
Built-to-Suit?

Voor wie niet thuis is in de bouwwereld, kan een ontwikkelingsproces heel wat kopzorgen met zich meebrengen. Bij het bouwen van een nieuw bedrijfsgebouw komt heel wat kijken: vergunningen aanvragen, financiering verkrijgen, kosten opvolgen, planning monitoren, kwaliteitscontrole van de werken en ga zo maar door. Als ondernemer wilt u zich natuurlijk vooral focussen op uw corebusiness. Met onze Built-to-Suitformulie kunt u rekenen op de expertise van Global Estate Group zonder in te boeten op flexibiliteit, kwaliteit, betrokkenheid of snelheid.

In het verleden mochten wij al bedrijfsgebouwen ontwikkelen voor gerenommeerde bedrijven zoals DHL, DSV, Mondial Relay, Widem en PGS.

01

Kennismaking

Tijdens een eerste contact maak je kennis met ons als bedrijf en word je grondig ingelicht over de werking van ons Built-To-Suitprogramma. Daarna brengen we samen ije wensen en noden in kaart en zoeken we hiervoor een geschikte oplossing. Zowel verkoop- als verhuurformules op maat behoren tot de mogelijkheden.

02

Overeenkomst

Na grondig overleg maken we een overeenkomst op maat waarin alle partijen zich kunnen vinden.

03

Ontwerp

Rekening houdend met je wensen maakt een ervaren architect een ontwerp. In deze ontwerpfase heb je opnieuw de vrijheid creatieve ideeën, voorkeuren en eisen voor te leggen. Wij staan je hier natuurlijk bij met onze meer dan 10 jaar lange ervaring in het bouwen van bedrijfspanden.

04

Vergunning

Wij dienen de vergunningsaanvraag in en volgen deze op tot de vergunning verkregen wordt. Je wordt volledig ontlast van deze procedure.

05

Uitvoering en aanbesteding

We zoeken samen naar de juiste partijen voor de bouw van het project. Onze ervaren projectleiders stellen een masterplanning op en coördineren het volledige bouwproces op de werf.

06

Oplevering

Na afloop van de werken organiseren we een oplevering waarbij de eventuele openstaande punten opgelijst worden, een nazorgtraject wordt overeengekomen en je de sleutels overhandigd krijgt.

Interesse om samen te werken?

Ben je op zoek naar een nieuwe locatie voor je bedrjfsgebouw? Interesse in onze Built-to-Suitformule? Aarzel niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen.

DHL 8