De nood aan nieuwe plekken om te leven en ondernemen stijgt maar de ruimte wordt steeds schaarser. Aan ons als projectontwikkelaars om onze ervaring en expertise in te zetten voor toekomstbestendig vastgoed.

Bij Global Estate Group nemen we hierin het voortouw. Met een open blik op de wereld maken we lokaal het verschil door oude terreinen en gebouwen om te vormen tot nieuwe plekken om te leven en ondernemen.

Een stevige basis in projectontwikkeling

De fundamenten van Global Estate Group werden gelegd door Luc Beke, die in 2006 Globalindus oprichtte. Als pionier in kmo-parken en met een sterke focus op industriële projecten, groeide het bedrijf steeds verder. Onder impuls van huidige CEO Kathleen Dewulf werden alle activiteiten in 2013 gebundeld onder de nieuwe naam Global Estate Group. 

Vandaag focust het 30-koppige team zich vanuit het hoofdkantoor in Oostkamp op de reconversie van industriële en gemengde projecten in Vlaanderen.

GLOBAL ESTATE GROUP CEO WEB 20230130 008

“We handelen daadkrachtig en doordacht, als één team met alle partners, voor vooruitstrevend vastgoed met een positieve impact op de omgeving.”

Kathleen Dewulf — CEO

2006

Oprichting Globalindus

2007

Lancering eerste kmo-park 'Zevecote'

2013

Opstart Global Estate Group

2018

Start bouw O-Forty, Oostkamp

2022

Kathleen Dewulf wordt CEO

2023

Rebranding Global Estate Group

Veldegem 7