• Location

  Oostkamp

 • Category

  Offices, Heritage

 • Status

  For rent

 • Surface area

  From 120 m²

Looking for office space in a unique setting? De Herten is a fully renovated, idyllic office complex just off the E40 motorway exit in Oostkamp. It is located in a beautifully restored castle in the middle of a wooded area. Its unique setting, excellent accessibility, ample parking and extensive meeting facilities make Business Centrum De Herten an extremely suitable location to establish your office.


Stay tuned
Herten015
Herten017
Herten014
Herten006
Herten001
Castle 2
Castle 1
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 42 drukwerk
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 07 drukwerk
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 01 drukwerk

Kantoorruimtes

Het kasteel bestaat uit 3 verdiepingen met landschapskantoren, kantoren, vergaderzalen, sanitair en keukens. In de imposante inkomhal bevindt zich een onthaal. Ook het koetshuis wordt verhuurd als kantoorruimte. Het domein beschikt over een nieuw aangelegde parking met 80 parkeerplaatsen en een conciërgewoning.

Momenteel hebben wij enkele kantoorruimtes te huur. Voor vrijblijvende info kunt u steeds contact opnemen met secretariaat@domeindeherten.be of 050 70 29 10.

Seminarie- en vergadercentrum

De Herten is ook een multifunctioneel seminarie- en vergadercentrum. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van uw vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen en opleidingen. Onze twee vergaderzalen kunnen zowel afzonderlijk als samen gehuurd worden en bieden plaats tot 42 personen.

Onze troeven:

 • Uniek kader
 • Centrale onthaalbalie
 • Ruime gratis parking
 • Gratis wifi
 • Verschillende cateringformules mogelijk

Interesse?  Ons ervaren team ondersteunt u bij de voorbereiding van uw meeting of event. We staan steeds tot uw beschikking om een vrijblijvende prijsofferte te maken voor één van uw geplande activiteiten. Contacteer ons vrijblijvend via 050 70 29 10 of  secretariaat@domeindeherten.be.

Kantoorruimtes

Het kasteel bestaat uit 3 verdiepingen met landschapskantoren, kantoren, vergaderzalen, sanitair en keukens. In de imposante inkomhal bevindt zich een onthaal. Ook het koetshuis wordt verhuurd als kantoorruimte. Het domein beschikt over een nieuw aangelegde parking met 80 parkeerplaatsen en een conciërgewoning.

Momenteel hebben wij enkele kantoorruimtes te huur. Voor vrijblijvende info kunt u steeds contact opnemen met secretariaat@domeindeherten.be of 050 70 29 10.

Seminarie- en vergadercentrum

De Herten is ook een multifunctioneel seminarie- en vergadercentrum. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van diverse bedrijfsactiviteiten zoals vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen en opleidingen. Ons ervaren team ondersteunt u bij de voorbereiding van uw meeting of event.

Heeft u interesse om uw event in De Herten te organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via secretariaat@domeindeherten.be of op het nummer +32 (0)50 70 29 10. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Herten lr

Parel van een renovatie

Kasteel De Herten, ook bekend als kasteel Erkegem, is ontworpen in neo-Vlaamse renaissancestijl en dateert uit 1907. Zowel het kasteel als het koetshuis ondergingen recent een grondige renovatie en kregen een nieuwe invulling als bedrijvencentrum. Bij de renovatie werd gebruikgemaakt van rijkelijke materialen zoals marmer, blauwe hardsteen en massief parket.

Ligging

Dit moderne kantorencomplex bevindt zich in een uniek kader te midden van de bossen. Op het prachtige domein bevinden zich ook vijvers, paardenweiden en een wijngaard en is bovendien vlot bereikbaar dankzij de ligging naast de E40.

Vlak naast afrit Oostkamp van de E40

In het midden van een idyllisch kasteelpark

Ruime parking

Interested in
Business Centre De Herten

Contact us 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

or fill in the contact form.