• Localisation

  Oostkamp

 • Catégorie

  Bureaux, Patrimoine

 • Statut

  À louer

 • Superficie

  À partir de 120 m²

Vous cherchez un espace de bureau dans un cadre unique ? De Herten est un complexe de bureaux idyllique entièrement rénové, situé juste à la sortie de l'autoroute E40 à Oostkamp. Le complexe de bureaux est situé dans un château magnifiquement restauré au milieu d'une zone boisée. Sa situation unique, son excellente accessibilité, son vaste parking et ses nombreuses salles de réunion font de Business Centrum De Herten un endroit idéal où établir vos bureaux.


Stay tuned
Herten015
Herten017
Herten014
Herten006
Herten001
Castle 2
Castle 1
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 42 drukwerk
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 07 drukwerk
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 01 drukwerk

Kantoorruimtes

Het kasteel bestaat uit 3 verdiepingen met landschapskantoren, kantoren, vergaderzalen, sanitair en keukens. In de imposante inkomhal bevindt zich een onthaal. Ook het koetshuis wordt verhuurd als kantoorruimte. Het domein beschikt over een nieuw aangelegde parking met 80 parkeerplaatsen en een conciërgewoning.

Momenteel hebben wij enkele kantoorruimtes te huur. Voor vrijblijvende info kunt u steeds contact opnemen met secretariaat@domeindeherten.be of 050 70 29 10.

Seminarie- en vergadercentrum

De Herten is ook een multifunctioneel seminarie- en vergadercentrum. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van uw vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen en opleidingen. Onze twee vergaderzalen kunnen zowel afzonderlijk als samen gehuurd worden en bieden plaats tot 42 personen.

Onze troeven:

 • Uniek kader
 • Centrale onthaalbalie
 • Ruime gratis parking
 • Gratis wifi
 • Verschillende cateringformules mogelijk

Interesse?  Ons ervaren team ondersteunt u bij de voorbereiding van uw meeting of event. We staan steeds tot uw beschikking om een vrijblijvende prijsofferte te maken voor één van uw geplande activiteiten. Contacteer ons vrijblijvend via 050 70 29 10 of  secretariaat@domeindeherten.be.

Kantoorruimtes

Het kasteel bestaat uit 3 verdiepingen met landschapskantoren, kantoren, vergaderzalen, sanitair en keukens. In de imposante inkomhal bevindt zich een onthaal. Ook het koetshuis wordt verhuurd als kantoorruimte. Het domein beschikt over een nieuw aangelegde parking met 80 parkeerplaatsen en een conciërgewoning.

Momenteel hebben wij enkele kantoorruimtes te huur. Voor vrijblijvende info kunt u steeds contact opnemen met secretariaat@domeindeherten.be of 050 70 29 10.

Seminarie- en vergadercentrum

De Herten is ook een multifunctioneel seminarie- en vergadercentrum. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van diverse bedrijfsactiviteiten zoals vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen en opleidingen. Ons ervaren team ondersteunt u bij de voorbereiding van uw meeting of event.

Heeft u interesse om uw event in De Herten te organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via secretariaat@domeindeherten.be of op het nummer +32 (0)50 70 29 10. We kijken ernaar uit u te ontmoeten.

Herten lr

Parel van een renovatie

Kasteel De Herten, ook bekend als kasteel Erkegem, is ontworpen in neo-Vlaamse renaissancestijl en dateert uit 1907. Zowel het kasteel als het koetshuis ondergingen recent een grondige renovatie en kregen een nieuwe invulling als bedrijvencentrum. Bij de renovatie werd gebruikgemaakt van rijkelijke materialen zoals marmer, blauwe hardsteen en massief parket.

Ligging

Dit moderne kantorencomplex bevindt zich in een uniek kader te midden van de bossen. Op het prachtige domein bevinden zich ook vijvers, paardenweiden en een wijngaard en is bovendien vlot bereikbaar dankzij de ligging naast de E40.

Vlak naast afrit Oostkamp van de E40

In het midden van een idyllisch kasteelpark

Ruime parking

Business Centrum De Herten
vous intéresse?

Contactez-nous:

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

ou remplissez le formulaire.