• Locatie

  Oostkamp

 • Categorie

  Kantoren, Erfgoed

 • Status

  Te huur

 • Oppervlakte

  Vanaf 120 m²

Op zoek naar een kantoorruimte of vergaderzaal in een uniek kader? De Herten is een volledig gerenoveerd, idyllisch kantorencomplex vlak aan de afrit van de E40 in Oostkamp. Het kantorencomplex bevindt zich in een prachtig gerestaureerd kasteel in het midden van een bosrijke omgeving. Het unieke kader, de uitstekende bereikbaarheid, de ruime parking en de uitgebreide vergaderfaciliteiten maken van business centrum De Herten een uitermate geschikte locatie als kantoor- of eventlocatie. 


Contacteer ons
Herten015
Herten017
Herten014
Herten006
Herten001
Business Centrum De Herten Global Estate Group 1
Business Centrum De Herten Global Estate Group 2
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 42 drukwerk
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 07 drukwerk
B B Oostkamp Herstbergestraat 2 DR360 01 drukwerk

Kantoorruimtes

Het kasteel bestaat uit 3 verdiepingen met landschapskantoren, kantoren, vergaderzalen, sanitair en keukens. In de imposante inkomhal bevindt zich een onthaal. Ook het koetshuis wordt verhuurd als kantoorruimte. Het domein beschikt over een nieuw aangelegde parking met 80 parkeerplaatsen en een conciërgewoning.

Momenteel hebben wij enkele kantoorruimtes te huur. Voor vrijblijvende info kunt u steeds contact opnemen met secretariaat@domeindeherten.be of 050 70 29 10.

Seminarie- en vergadercentrum

De Herten is ook een multifunctioneel seminarie- en vergadercentrum. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van uw vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen en opleidingen. Onze twee vergaderzalen kunnen zowel afzonderlijk als samen gehuurd worden en bieden plaats tot 42 personen.

Onze troeven:

 • Uniek kader
 • Centrale onthaalbalie
 • Ruime gratis parking
 • Gratis wifi
 • Verschillende cateringformules mogelijk

Interesse?  Ons ervaren team ondersteunt u bij de voorbereiding van uw meeting of event. We staan steeds tot uw beschikking om een vrijblijvende prijsofferte te maken voor één van uw geplande activiteiten. Contacteer ons vrijblijvend via 050 70 29 10 of  secretariaat@domeindeherten.be.

Salon PIerre-Jacques

Maximumcapaciteit: 
16 personen (boardroom) 
18 personen (u-vorm)
24 personen (schoolopstelling) 

Beamer met clickshare, flipchart

Salon Jean

Maximumcapaciteit:
14 personen (boardroom)
14 personen (u-vorm)
18 personen (schoolopstelling) 

Geen beamer of flipchart

Herten lr

Neo-Vlaamse Renaissance

Kasteel De Herten, ook bekend als kasteel Erkegem, is ontworpen in neo-Vlaamse renaissancestijl en dateert uit 1907. Zowel het kasteel als het koetshuis ondergingen recent een grondige renovatie en kregen een nieuwe invulling als bedrijvencentrum. Bij de renovatie werd gebruikgemaakt van rijkelijke materialen zoals marmer, blauwe hardsteen en massief parket.

Ligging

Dit moderne kantorencomplex bevindt zich in een uniek kader te midden van de bossen. Op het prachtige domein bevinden zich ook vijvers, paardenweiden en een wijngaard en is bovendien vlot bereikbaar dankzij de ligging naast de E40.

Vlak naast afrit Oostkamp van de E40

In het midden van een idyllisch kasteelpark

Ruime parking

Interesse in
Business Centrum De Herten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.