Westrozebeke • 15 april 2022

Vastgoedexperts zijn het erover eens dat investeren in een nieuwbouwappartement nog altijd een goede keuze is. Bent u nog op zoek naar een investering in West-Vlaanderen? Waarom Residentie Brouwershof in Westrozebeke (Staden) zo’n slimme investering is? Wij sommen 5 voordelen op.

1. Meer rendement dan het spaarboekje

Het is geen geheim dat het een pak slimmer is om je centen te investeren in vastgoed dan ze op je spaarboekje te laten staan. De rentenvoet staat nog altijd historisch laag en je spaargeld vermindert enkel maar in waarde.

De appartementen in Residentie Brouwershof bieden, met een netto rendement van 3,2% (op basis van de verhuur van een 2-slaapkamerappartement aan € 675/maand), een meer dan waardig alternatief op het traditionele spaarboekje.

2. Investeren in duurzaamheid

De nieuwbouwappartementen van residentie Brouwershof zijn energiezuinig en klaar voor de toekomst. Zo zijn er per appartement twee zonnepanelen voorzien en voldoet het project aan de strengste energie- en isolatienormen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je huurders: zij kunnen namelijk rekenen op een lager energieverbruik.

Whats App Image 2021 11 26 at 14 36 39 4

3. Kwalitatieve appartementen met centrale ligging

De Dorpsstraat in Westrozebeke krijgt een heel nieuwe aanblik met de komst van Residentie Brouwershof. De Residentie bestaat uit 2 gebouwen met een divers aanbod appartementen. Wat de appartementen gemeen hebben, is dat ze ruim zijn, een goeie lichtinval hebben en de zonnige terrassen uitkijken het gemeenschappelijk groen.

De appartementen liggen in het centrum van Westrozebeke met de nodige voorzieningen dichtbij, zoals een bushalte op amper 100 m van de residentie.

4. De vraag naar nieuwbouwappartementen blijft groot

De huurmarkt schreeuwt om degelijke woningen en appartementen. Huurders hebben vaak een duidelijke voorkeur voor nieuwbouw wat je risico op leegstand aanzienlijk verkleint.

De appartementen in het Brouwershof, vanaf € 189.000 voor een 2-slaapkamerappartement, bieden het geschikte antwoord op de vraag naar nieuwe en moderne appartementen.

AM Eiffage Westrozebeke EXT01 View02 Final 20190607

5. Instapklaar en onderhoudsvriendelijk

De appartementen van Residentie Brouwershof zijn akte instapklaar en klaar om meteen te verhuren. Bovendien heb je de eerste jaren ook nauwelijks herstellings- of onderhoudskosten.

Verder heb je als koper van een appartement ook het voordeel van de gemeenschappelijke delen die binnen het gemeenschappelijk onderhoud van de residentie vallen.

Meer weten over dit project?

Maak een afspraak met onze vastgoedexperte Heleen en laat je verder overtuigen door dit project!

📞 050 64 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

Naamloos

Vergunning Veemarkt goedgekeurd

Goed nieuws! Deze week werd de vergunning voor de Veemarkt in Sint-Michiels goedgekeurd. Nu we definitief groen licht hebben, schieten we volop uit de startblokken om op deze unieke plek…

Lees meer

Voorgevel nieuwe appartementen oud PMS-gebouw Global Estate Group

Voormalig PMS-gebouw krijgt nieuwe bestemming

Op het President Rooseveltplein in Kortrijk komen binnenkort vijf nieuwe appartementen in het vroegere gebouw van het PMS, het huidige CLB. Het oorspronkelijke pand kreeg vorm in 1970, maar staat…

Lees meer

Residentie Brouwershof Westrozebeke Global Estate Group

Bouw residentie Brouwershof van start

Zopas zijn tientallen arbeiders gestart aan de grondwerken van het nieuwbouwproject ‘Brouwershof’, aan de Dorpsstraat 42 in Westrozebeke. Binnen enkele maanden rijzen op de site van de voormalige…

Lees meer