• Locatie

  Westrozebeke (Staden)

 • Categorie

  Residentieel vastgoed

 • Status

  Te koop

 • Aantal units

  24 appartementen

In de dorpsstraat in Westrozebeke, een deelgemeente van Staden, ontwikkelde Global Estate Group Residentie Brouwershof. Dit nieuwbouwproject omvat 24 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. 

De naam van het project, Residentie Brouwershof, verwijst naar het verleden van de site: sinds 1989 was hier brouwerij Lowie gevestigd. Tot de Tweede Wereldoorlog werd hier bier gebrouwen, daarna werd het gebouw als opslagplaats gebruikt. De oude loods en woningen werden afgebroken om plaats te maken voor dit mooie nieuwbouwproject.

Contacteer ons
Residentie Brouwershof Global Estate Group 2
Dorpsstraat38westrozebeke 19
Dorpsstraat38westrozebeke 18
Dorpsstraat38westrozebeke 14
Residentie Brouwershof Global Estate Group 4
Westrozebeke 3
Residentie Brouwershof Global Estate Group 3

Lichtrijke appartementen

Het project omvat twee gebouwen met respectievelijk 11 en 13 appartementen die geïntegreerd zijn in een open, groene omgeving. De nieuwbouwappartementen hebben een leefruimte met volledig ingerichte keuken en een groot aanpalend terras met een zonnige oriëntatie. De appartementen beschikken over één, twee of drie slaapkamers en voldoende bergruimte. Er zijn 14 ruime garageboxen, 11 ondergrondse en 10 bovengrondse parkeerplaatsen, alsook een overdekte fietsenstalling en parkeermogelijkheden voor bezoekers.

De appartementen werden afgewerkt volgens de laatste normen, met duurzame afwerkingsmaterialen en kwaliteitsvolle technieken. Dankzij het lage E-peil is het energieverbruik tot het minimum herleid. Er werd bijzondere aandacht besteed aan een tijdloze architectuur met gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen zoals gevelsteen, hout, glas… Zo ontstaat een modern gebouw dat een klassevolle invulling vormt in het centrum van Westrozebeke.

model-
appartement

De nieuwbouwappartementen, intussen volledig afgewerkt en instapklaar, zijn te koop. Ontdek het leven in Residentie Brouwershof tijdens een bezoek aan ons afgewerkt modelappartement. Ervaar zelf de rust en het comfort op deze groene en centraal gelegen locatie.

Maak een afspraak met onze vastgoedexperte Heleen via 📞 050 64 10 10 of 📧 heleen.vandendorpe@globalestategroup.eu.

Dorpsstraat38westrozebeke 20

Ligging

Residentie Brouwershof bevindt zich in de Dorpsstraat in het gezellige Westrozebeke, een deelgemeente van Staden.

Op een boogscheut van centrum Westrozebeke

Op 10 km van Roeselare

Op 15 km van Ieper

Interesse in
Residentie Brouwershof?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.