• Location

  Westrozebeke (Staden)

 • Category

  Residential

 • Status

  For sale

 • Number of units

  24 appartments

In the Dorpstraat in Westrozebeke, a borough of Staden, Global Estate Group developed Residentie Brouwershof. This new construction project comprises 24 flats spread over two buildings. The name Brouwershof Residence refers to the site's past. The Lowie brewery was located here starting in 1989. Beer was brewed here until World War II, after which the building was used as a warehouse. The old warehouse and houses were demolished to make way for this beautiful new construction project.

Stay tuned
Westrozebeke 18
Dorpsstraat38westrozebeke 19
Dorpsstraat38westrozebeke 18
Dorpsstraat38westrozebeke 14
Westrozebeke 8
Westrozebeke 3
Westrozebeke 9

Lichtrijke appartementen met zicht op groen

Het project omvat twee gebouwen met respectievelijk 11 en 13 appartementen die geïntegreerd zijn in een open, groene omgeving. De nieuwbouwappartementen, die te koop zijn hebben een leefruimte met volledig ingerichte keuken en een groot aanpalend terras met een zonnige oriëntatie. De appartementen beschikken over één, twee of drie slaapkamers en voldoende bergruimte. Er zijn 14 ruime garageboxen, 11 ondergrondse en 10 bovengrondse parkeerplaatsen, alsook een overdekte fietsenstalling en parkeermogelijkheden voor bezoekers.

De appartementen werden afgewerkt volgens de laatste normen, met duurzame afwerkingsmaterialen en kwaliteitsvolle technieken. Dankzij het lage E-peil is het energieverbruik tot het minimum herleid. Er werd bijzondere aandacht besteed aan een tijdloze architectuur met gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen zoals gevelsteen, hout, glas… Zo ontstaat een modern gebouw dat een klassevolle invulling vormt in het centrum van Westrozebeke.

De nieuwbouwappartementen, intussen volledig afgewerkt en instapklaar, zijn te koop. 

Ontdek het leven in Residentie Brouwershof tijdens een bezoek aan ons afgewerkt modelappartement. Ervaar zelf de rust en het comfort op deze groene en centraal gelegen locatie.

Maak een afspraak met onze vastgoedexperte Heleen via 📞 050 64 10 10 of 📧 heleen.vandendorpe@globalestategroup.eu.

Dorpsstraat38westrozebeke 20

Op een boogscheut van centrum Westrozebeke

Op 10 km van Roeselare

Op 15 km van Ieper

Interested in
Brouwershof Residence

Contact us 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

or fill in the contact form.