• Locatie

  Oostkamp

 • Categorie

  Kantoren

 • Oppervlakte

  22.000 m²

 • Fase 1

  Uitverkocht

 • Phase 2

  For sale

Langs de E40, vlakbij de afrit Oostkamp, ontwikkelt Global Estate Group O-Forty. Dit hypermoderne Business & Meeting Center biedt kantoorruimte voor meer dan 800 werknemers van bedrijven die gericht zijn op research & development. Dankzij de uitstekende ligging, de ruime parkeermogelijkheden en de uitgebreide faciliteiten is O-Forty de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling. 

Met zijn 25.000 m², het equivalent van bijna 5 voetbalvelden, is de nieuwe bedrijfscampus meteen één van de grootste bedrijfssites van West-Vlaanderen, en Vlaanderen in het algemeen. In het totaal beschikt O-Forty over ca. 22.000 m² vloeroppervlakte, verdeeld over 8 units. Per unit zijn er 4 tot 6 autonoom uitgeruste verdiepingen. O-Forty zal straks tot 800 werknemers huisvesten in de regio.

Centraal op de campus vind je het O-Forty Meeting Center. Deze bruisende ontmoetingsplaats biedt ruimte om te ontmoeten, vergaderen, flexwerken, lunchen … Van hieruit ondersteunen we zowel O-Forty residenten als bezoekers met een brede waaier aan diensten.

Bekijk projectwebsite
O-Forty Global Estate Group 2
O-Forty Global Estate Group 3
O-Forty Global Estate Group 1
Meeting Center 6
Coworking 4
Kantoren
Meeting Center 2

Interesse in
O-Forty?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.

Laadpalen O-Forty Global Estate Group

O-Forty krijgt openbaar laadstation voor elektrische wagens

Op ons kantorenproject O-Forty opent vandaag het eerste ultrasnelle laadstation voor elektrische wagens in Oostkamp. We gingen hiervoor de samenwerking aan met Boostcharge, die op de site 8…

Read more

O Forty business park Global Estate Group

Eerste fase O-Forty opgeleverd

In Oostkamp worden vandaag de eerste drie gebouwen van het hypermoderne kantorencomplex O-Forty opgeleverd.

Read more

Drie gebouwen O-Forty Global Estate Group

O-Forty gaat laatste fase in

O-Forty, de hypermoderne kantorencampus in Oostkamp, krijgt er vanaf mei drie nieuwe kantoortorens van in totaal 7.500 m² bij. Hiermee gaat dit project haar derde en laatste fase in.

Read more

Terug naar overzicht