21 maart 2023

Na maanden voorbereiding lanceerden we vandaag de rebranding van Global Estate Group. In het Meeting Center van O-Forty lichtte onze CEO Kathleen Dewulf toe hoe onze nieuwe look and feel onze aangescherpte toekomstvisie onderschrijft. Daarna trokken we met het voltallige team door West- en Oost-Vlaanderen om ook onze projecten in het nieuw te zetten.

Vorig jaar hebben we met Global Estate Group onze missie en doelstellingen voor de toekomst scherp gesteld. Samengevat kunnen we stellen dat we met hetzelfde DNA, waar doordacht en daadkrachtig handelen centraal staat, focussen op de ontwikkeling van vooruitstrevend vastgoed met een positieve impact op de omgeving. 

Deze visie vraagt om een attitude waarbij we met een toekomstbril naar de wereld rond ons kijken, en naar hoe we als bedrijf zelf in die wereld staan. Met het vernieuwde Global Estate Group zetten we die boodschap kracht bij: we gaan als bedrijf door een evolutie, maar we maken geen revolutie. Met het behoud van ons DNA evolueren we naar een tijdloze brand met een opvallende huisstijl.

Een bedrijf in evolutie

Onze rebranding belichaamt ons DNA en symboliseert onze focus op de ontwikkeling van vooruitstrevend vastgoed met een positieve impact op de omgeving.

  • De uitgepuurde bol is een kwinkslag naar onze globe, maar straalt vooral daadkracht uit.
  • Het rood typeert ons DNA sinds jaar en dag: gedisciplineerd, standvastig en met veel vuur voor ons vak.
  • Het lijnenspel en stevig lettertype geeft Global Estate Group een vernieuwende, unieke en opvallende look.

Vooruitstrevend vastgoed, met een positieve impact op de omgeving

Samen met ons branding agency MOQO gingen we aan de slag voor de vertaling van onze vernieuwde missie en visie in een krachtige brand story, die alles omvat waar Global Estate Group voor staat:

"De nood aan nieuwe plekken om te leven en ondernemen stijgt maar de ruimte wordt steeds schaarser. Aan ons als projectontwikkelaars om onze ervaring en expertise in te zetten voor toekomstbestendig vastgoed.

Bij Global Estate Group nemen we hierin het voortouw. Met een open blik op de wereld maken we lokaal het verschil door oude terreinen en gebouwen om te vormen tot nieuwe plekken om te leven en ondernemen. Van KMO-zones over industrieel en logistiek vastgoed tot gemengde projecten. Ready to buy of built to suit, maar altijd here to stay.

We handelen daadkrachtig en doordacht. Als één team met alle partners. Voor een snel en slim resultaat. Voor vooruitstrevend vastgoed. Voor een positieve impact op de omgeving."

“Met het behoud van ons DNA evolueren we naar een tijdloos merk met een opvallende huisstijl.”

Kathleen Dewulf — CEO

Lancering met het team

Na een speech van Kathleen, onthulden we samen met het team het vernieuwde logo aan O-Forty. We klonken op deze mijlpaal voor Global Estate Group, en staken daarna meteen de handen uit de mouwen om al onze projecten in het nieuw te steken. Onze boodschap van daadkracht werd zo meteen in de praktijk gezet!

Global Estate Group - rebranding - Kathleen Dewulf
Global Estate Group - rebranding - O-Forty totem
Global Estate Group - rebranding - O-Forty totem launch
Global Estate Group - rebranding - team
Global Estate Group - rebranding - teamfoto
Global Estate Group - rebranding - at work
Banner sokken

De Warmste Sokken

Maar niet alleen met onze projecten willen we een verschil maken op de wereld rondom ons. Daarom verkopen wij dit jaar sokken ten voordele van De Warmste Week.

Lees meer

20230615 voka vcdo 80 52985689658 o

Global Estate Group ontvangt jaarcertificaat VCDO

Donderdag 15 juni mocht Global Estate Group voor het eerst het jaarcertificaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen in ontvangst nemen als erkenning voor onze inspanningen op vlak van duurzaamheid.

Lees meer

Teaser website Global Estate Group

...

Ter ere van de 10de verjaardag krijgt Global Estate Group een makeover. Op 21 maart, het begin van de lente, lanceren we samen met onze nieuwe website ook de nieuwe huisstijl. Waarom een…

Lees meer