15 maart 2023

In 2023 viert het merk Global Estate Group haar tiende verjaardag. Tien jaar geleden bundelden we verschillende vennootschappen onder de merknaam Global Estate Group. Sindsdien was de rood-zwarte wereldbol ons uithangbord, een herkenninspunt wanneer je langs onze projecten reed en zelfs een kwaliteitslabel.

Ter ere van de 10de verjaardag krijgt de wereldbol een makeover. Op 21 maart, het begin van de lente, lanceren we samen met onze nieuwe website ook de nieuwe huisstijl.

Waarom een rebranding?

Vorig jaar hebben we met Global Estate Group onze missie en doelstellingen voor de toekomst scherp gesteld. Samengevat kunnen we stellen dat we met hetzelfde DNA, waar doordacht en daadkrachtig handelen centraal staat, focussen op de ontwikkeling van vooruitstrevend vastgoed met een positieve impact op de omgeving.

Dat vraagt een attitude waarbij we met een toekomstbril naar de wereld rond ons kijken en naar hoe we als bedrijf zelf in die wereld staan. Met onze rebranding zetten we die boodschap kracht bij: we gaan als bedrijf door een evolutie, maar we maken geen revolutie. We behouden ons DNA, maar evolueren naar een tijdloze brand met een opvallende huisstijl.

Global Estate Group

Rebranding voor Global Estate Group

Na maanden voorbereiding lanceerden we vandaag onze rebranding voor het grote publiek. Lees hier meer over het vernieuwde Global Estate Group!

Read more

CEO Kathleen Global Estate Group

Meet the team: Kathleen

Achter Global Estate Group staat een klein maar ambitieus team, dat met veel passie haar tanden in elk project zet. Vandaag stellen we je onze CEO Kathleen voor.

Read more

Global Estate Group eindejaar

Een warm eindejaar

Een positieve impact op de omgeving, dat is wat we willen bereiken. Niet alleen met onze projecten, ook op andere manieren willen we bijdragen aan een betere wereld. Met het einde van het jaar en…

Read more