27 november 2023

Als projectontwikkelaar neemt Global Estate Group het voortouw in de ontwikkeling van vooruitstrevend vastgoed met een positieve impact op de omgeving. Maar niet alleen met onze projecten, ook daarnaast willen we een verschil maken op de wereld rondom ons. Daarom verkopen wij samen met ons hele team sokken ten voordele van De Warmste Week. Zo steunen we tal van acties rond het centrale thema ‘Opgroeien zonder zorgen’.

Onze warme, kwalitatieve 'steunsokken 'zijn beschikbaar in 2 maten ( 36-40 en 41-44) en kosten 8 euro per paar. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week.

Je kan de sokken verkrijgen bij ons op kantoor, via de collega's, tijdens de O-Forty Kerstmarkt op 14/12 van 17u30 - 23u en via info@globalestategroup.eu. Alvast bedankt voor uw steun!

20230615 voka vcdo 80 52985689658 o

Global Estate Group ontvangt jaarcertificaat VCDO

Donderdag 15 juni mocht Global Estate Group voor het eerst het jaarcertificaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen in ontvangst nemen als erkenning voor onze inspanningen op vlak van duurzaamheid.

Lees meer

Global Estate Group

Rebranding voor Global Estate Group

Na maanden voorbereiding lanceerden we vandaag onze rebranding voor het grote publiek. Lees hier meer over het vernieuwde Global Estate Group!

Lees meer

Teaser website Global Estate Group

...

Ter ere van de 10de verjaardag krijgt Global Estate Group een makeover. Op 21 maart, het begin van de lente, lanceren we samen met onze nieuwe website ook de nieuwe huisstijl. Waarom een…

Lees meer