23 mei 2022

Achter Global Estate Group staat een klein maar ambitieus team, dat met veel passie haar tanden in elk project zet. In deze rubriek nemen we je mee achter de schermen en laten we je kennismaken met ons team. Vandaag aan de beurt: Charline.

Wat is je functie bij de Global Estate Group?
Ik heb eigenlijk een heel gevarieerd takenpakket. Je mag me gerust een manusje-van-alles noemen. Ik werk zowel voor het Legal als voor het Finance team. Voor Finance verzorg ik de boekhouding van een aantal vennootschappen. En voor het Legal-team sta ik in voor de administratieve opvolging van de verkoop en verhuur van onze projecten. Dat gaat van compromissen verwerken tot de opleveringen voorbereiden, de communicatie met de syndicus en VME verzorgen, vragen van kopers beantwoorden, facturen uitsturen, en nog veel meer.

Hoe ben je bij Global Estate Group terecht gekomen?
Ik heb Accountancy en Fiscaliteit gestudeerd en een aantal jaar in deze branche gewerkt. Bijna vijf jaar geleden ben ik begonnen bij Global Estate Group, zonder enige kennis of ervaring in het vastgoed. Ik had zelfs nog nooit een compromis in mijn handen gehad. Maar al doende en met de hulp van mijn collega's heb ik de kneepjes van het vak geleerd.

Charline Global Estate Group

Dat is indrukwekkend, wetende dat jij voor veel collega's de eerste hulplijn bent. "Bel eens naar Charline, misschien weet zij het wel", hoor je hier meer dan eens per dag.
(bloost) Dat valt wel mee hoor. Ik heb wel het voordeel dat ik een goed geheugen heb. Ik onthoud veel details en dat helpt me enorm. En ik vorm een goede tandem met Eveline van Legal. Zij zit naast me op de bureau en wij vullen elkaar heel goed aan.

Wat vind je leuk aan je job?
Dat het zo gevarieerd is. Ik weet nooit op voorhand wat ik die dag ga doen. Afhankelijk van de mails en de telefoons die binnenkomen, vul ik mijn dag. Mijn job is nooit eentonig. Het is ook een prachtige omgeving om in te mogen werken. Toen ik voor hier voor het eerst kwam, was ik echt onder de indruk van de kantoren en het domein.

Wat is je favoriete project?
Als ik mag kiezen, zou ik kiezen voor één van de grotere residentiële projecten zoals Park Bell in Roeselare of Green Front in Brugge. Die laatste, omdat die zich dichtbij bevindt, heb ik mee zien evolueren. En het is ook een heel mooi gebouw.

Banner sokken

De Warmste Sokken

Maar niet alleen met onze projecten willen we een verschil maken op de wereld rondom ons. Daarom verkopen wij dit jaar sokken ten voordele van De Warmste Week.

Lees meer

20230615 voka vcdo 80 52985689658 o

Global Estate Group ontvangt jaarcertificaat VCDO

Donderdag 15 juni mocht Global Estate Group voor het eerst het jaarcertificaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen in ontvangst nemen als erkenning voor onze inspanningen op vlak van duurzaamheid.

Lees meer

Global Estate Group

Rebranding voor Global Estate Group

Na maanden voorbereiding lanceerden we vandaag onze rebranding voor het grote publiek. Lees hier meer over het vernieuwde Global Estate Group!

Lees meer