02 februari 2022

De voorbije jaren groeide Global Estate Group uit van een kleine speler tot een protagonist in vastgoedprojectontwikkeling met projecten verspreid over Vlaanderen, Wallonië en binnenkort zelfs Frankrijk. Om de verdere groeiplannen van Global Estate Group te ondersteunen, besliste eigenaar Luc Beke om de fakkel door te geven aan Kathleen Dewulf. Kathleen Dewulf krijgt de ambitieuze opdracht om het verdere groeitraject in goede banen te leiden. Luc Beke blijft actief betrokken als voorzitter van de Raad van Bestuur.

“Mijn beslissing om het team los te laten, getuigt van mijn geloof in de verdere ontplooiing van Global Estate Group.”

Luc Beke — Eigenaar

"Vertrouwen geven is loslaten. Mijn beslissing om het team los te laten, getuigt van mijn geloof in de verdere ontplooiing van Global Estate Group, die vandaag al een belangrijke marktpositie bekleedt in Vlaanderen en ver daarbuiten. Het is de bestendiging van mijn vertrouwen in het management, Kathleen en het volledige team. Als eigenaar en voorzitter van de Raad van Bestuur blijf ik uiteraard ter beschikking om mijn expertise aan te wenden voor de verdere expansie van de groep. Zelf heb ik de ambitie om ook nieuwe horizonten buiten de vastgoedwereld te verkennen waarbij mijn kennis en middelen gebruikt kunnen worden om ambitieuze bedrijven te helpen bestendigen en door te groeien" aldus Luc Beke.

Luc Beke zette in 1997 zijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een professionele onderneming ondersteund door een kleiner team met tal van prestigieuze projecten op het palmares. In 2013 vervoegde Kathleen Dewulf het team van Luc Beke, eerst als COO en later als managing partner. Onder haar impuls groepeerde de projectontwikkelaar en -investeerder alle activiteiten onder de merknaam Global Estate Group. Vandaag heeft de groep een honderdtal lopende projecten in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk en is het team uitgegroeid tot een gedreven ploeg met 35 medewerkers.

“Vandaag krijg ik de kans om het groeitraject als CEO verder te zetten: een opdracht waar ik met heel veel goesting mijn schouders onder ga zetten.”

Kathleen Dewulf — CEO

"Luc heeft, dankzij zijn ondernemingszin en neus voor interessante projecten, een mooi bedrijf uit de grond gestampt. Het is dan ook een eer dat ik nu de fakkel van Luc mag overnemen. Tijdens het bijna tienjarige traject dat ik al bij Global Estate Group heb afgelegd, eerst als COO en later als managing partner, heb ik het bedrijf mee zien groeien en bloeien. Vandaag krijg ik de kans om dit groeitraject als CEO verder te zetten: een opdracht waar ik met heel veel goesting mijn schouders onder ga zetten" vertelt Kathleen Dewulf.

Behalve een aantal organisatorische en strategische uitdagingen staan heel wat boeiende projecten op stapel. Zo zijn we volop bezig met het stadsontwikkelingsproject op de Veemarkt in Brugge, starten we binnenkort met de bouw van 3 bijkomende blokken in het kantorencomplex O-Forty in Oostkamp en lanceren we nieuwe kmo-parken in Oostkamp, Moen en Sleidinge. En dan zwijg ik nog over de tientallen projecten die nog in de pipeline zitten.

Bedankt!

We willen Luc bedanken voor alles wat hij al voor de groep betekend heeft en wensen Kathleen veel succes in haar nieuwe rol.

Global Estate Group

Rebranding voor Global Estate Group

Na maanden voorbereiding lanceerden we vandaag onze rebranding voor het grote publiek. Lees hier meer over het vernieuwde Global Estate Group!

Read more

Teaser website Global Estate Group

...

Ter ere van de 10de verjaardag krijgt Global Estate Group een makeover. Op 21 maart, het begin van de lente, lanceren we samen met onze nieuwe website ook de nieuwe huisstijl. Waarom een…

Read more

CEO Kathleen Global Estate Group

Meet the team: Kathleen

Achter Global Estate Group staat een klein maar ambitieus team, dat met veel passie haar tanden in elk project zet. Vandaag stellen we je onze CEO Kathleen voor.

Read more