29 juni 2022

Als projectontwikkelaar zetten wij dagelijks onze schouders onder tal van projecten en bouwen we mee aan de wereld van morgen. Omdat duurzaamheid alleen maar belangrijker wordt, willen wij dit ook verankeren in onze aanpak. Daarom is Global Estate één van de deelnemers om het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) 2022-2023 te behalen. Op 29 juni werd het officiële startschot voor dit traject gegeven.

VCDO

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) begeleidt ondernemingen op hun weg naar de praktische implementatie van duurzaam ondernemen binnen de eigen organisatie. Na een grondige screening wordt onder begeleiding van het VCDO een actieplan met 10 actiepunten gedefinieerd. Al deze initiatieven zijn te linken aan de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Op het einde van het actiejaar buigt een team van onafhankelijke deskundigen zich over de realisaties. Na een hopelijk positieve evaluatie hopen wij in 2023 het jaarcertificaat van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen in ontvangst te mogen nemen.

VOKA uitreiking Global Estate Group

Onze ambitie

Global Estate Group engageert zich voor dit traject omdat wij met onze projecten willen bijdragen aan een leefbare planeet voor deze en toekomstige generaties. Zowel in onze interne organisatie als op projectniveau willen wij onderzoeken welke stappen wij kunnen zetten naar een meer duurzame en ecologische manier van werken. dankzij het VCDO hopen wij het komende jaar hier mooie stappen voorwaarts te zetten.

Global Estate Group

Rebranding voor Global Estate Group

Na maanden voorbereiding lanceerden we vandaag onze rebranding voor het grote publiek. Lees hier meer over het vernieuwde Global Estate Group!

Read more

Teaser website Global Estate Group

...

Ter ere van de 10de verjaardag krijgt Global Estate Group een makeover. Op 21 maart, het begin van de lente, lanceren we samen met onze nieuwe website ook de nieuwe huisstijl. Waarom een…

Read more

CEO Kathleen Global Estate Group

Meet the team: Kathleen

Achter Global Estate Group staat een klein maar ambitieus team, dat met veel passie haar tanden in elk project zet. Vandaag stellen we je onze CEO Kathleen voor.

Read more