• Locatie

  Tielt

 • Categorie

  Industrieel vastgoed

 • Status

  In voortraject

 • Type

  Reconversie

Global Estate Group kocht de voormalige Seyntex-site aan in december 2023. De site aan de Seyntexlaan in Tielt hebben een oppervlakte van net geen 8 hectare. De bedoeling is om hier een nieuw, duurzaam bedrijventerrein te ontwikkelen.

In 2019 verhuisde Seyntex, een bedrijf gespecialiseerd in kledij voor leger, politie en brandweer, vanuit Tielt naar Aalter. De site werd daarna in gebruik genomen door Latexco, een matrassenproducent. Nadat het bedrijf in 2022 werd overgenomen door ondernemer Luc Tack, kwam de site leeg te staan en kon Global Estate Group de site aankopen.

Nu de aankoop rond is, starten we het traject op om een nieuwe invulling voor de site uit te werken. We bestuderen welke bebouwing behouden kan blijven gaan rond tafel zitten met alle betrokken partners om een doordacht masterplan uit te werken. Het is onze ambitie om de terreinen te herontwikkelen tot een nieuw, duurzaam bedrijventerrein met o.a. een kmo-park voor lokale ondernemers.

Dit voortraject kan enige tijd in beslag nemen. Wie in tussentijd graag op de hoogte wil blijven, of vragen heeft over dit project, kan contact opnemen met info@globalestategroup.eu of zijn gegevens nalaten via onderstaand contactformulier.

Foto: (c) Seyntex

Contacteer ons

Hal 11

Verhuurd

Interesse in
Site Seyntexlaan?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.