• Locatie

  Klerken (Houthulst)

 • Categorie

  Industrieel vastgoed

 • Status

  In voorbereiding

 • Type

  Reconversie

Het terrein aan de Klerkenstraat 92, in de volksmond ook wel De Melkerij genoemd, heeft een oppervlakte van ca. 6 hectare.  In 1935 werd hier een industriële melkerij opgericht, die vele jaren één van de grootste werkgevers in de regio was. Behalve melk werd er ook kaas en boter verwerkt. De Melkerij werd overgenomen door opeenvolgend de Boerenbond, Aveve en Campina en kwam in 2012 in handen van de Amerikaanse firma Alltech. In 2021 sloot Alltech de vestiging in Klerken, waarna Global Estate Group de site kon verwerven.

Omdat de vraag naar ruimte om te ondernemen zeer groot is, zijn we volop aan het onderzoeken hoe we de site het best kunnen indelen om tegemoet te komen aan de noden in de regio. Enerzijds zijn we aan het onderzoeken of we kmo-units kunnen ontwikkelen op de site: kleinere ateliers, magazijnen, opslagplaatsen … voor lokale, ambachtelijke ondernemers zoals timmerman, elektricien, etc. Anderzijds willen we een deel van de site aanbieden als industriegrond voor bedrijven die iets meer ruimte nodig hebben.

Momenteel zijn we nog bezig met het voortraject, dat vermoedelijk nog enige tijd in beslag zal nemen. Wie op de hoogte wil gehouden worden, of vragen heeft over dit project, kan contact opnemen met info@globalestategroup.eu of zijn gegevens nalaten via onderstaand contactformulier.

Contacteer ons
Klerkenstraat 8
Klerkenstraat 4
Klerkenstraat 7

Interesse in
Site Klerkenstraat?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.