• Locatie

    Wevelgem

  • Status

    In voorbereiding

  • Type

    Reconversie

In de Nieuwstraat in Wevelgem bevindt zich deze bedrijfssite van ca. 2 hectare. Het bedrijvengebouw omvat kantoren, een productiehal en verschillende opslagruimtes. Vroeger was hier het familiebedrijf Ipso gevestigd, een producent van industriële wasmachines. In 2006 werd het bedrijf door Alliance International gekocht, dat in 2015 beslist om de productie over te hevelen naar Tsjechië. In 2018 kocht Global Estate Group de site aan.

Samen met de gemeente en alle betrokken actoren werkt Global Estate Group aan een masterplan die een nieuwe invulling aan de site kan geven. Er wordt gekeken welke delen moeten gesloopt worden, en welke behouden kunnen blijven. Het uitgangspunt is hierbij dat er zoveel mogelijk ruimte en materialen hergebruikt zullen worden. Verder wordt er in de plannen veel aandacht besteed aan mobiliteit, groen en waterinfiltratie. 

De site geniet van een uitstekende bereikbaarheid en bevindt zich vlakbij de E17, de E403 en de ring rond Kortrijk.

De plannen voor de site zijn nog volop in ontwikkeling. Wilt u op de hoogte blijven? Bezorg ons uw gegevens via onderstaande knop of via info@globalestategroup.eu

Contacteer ons
Site Ipso
Geg Wevelgem 7
Geg Wevelgem 9
Geg Wevelgem

Interesse in
Ex-Ipso site?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.