Oostkamp • 07 december 2023

In Blok F in O-Forty (Oostkamp) is het hoogste punt bereikt! Traditioneel wordt dit moment gemarkeerd door het plaatsen van een meiboom. Dit eeuwenoude gebruik staat symbool voor de stabiliteit en duurzaamheid van het gebouw. Het wordt gezien als een zegening om voorspoed af te roepen voor het gebouw en de toekomstige gebruikers. Het is ook een ideaal moment om het team van aannemer Himpe in de bloemetjes te zetten voor het mooie werk dat ze al hebben afgeleverd.

Kerst/meiboom

Gezien de periode van het jaar, leek het ons leuk om voor een kerst- in plaats van een meiboom te plaatsen. De bedoeling blijft onveranderd: dat onze boom geluk mag brengen voor iedereen die hier in de toekomst zal werken. Dat we instant wat kerstsfeer extra op de site kunnen bijbrengen, is mooi meegenomen.

Zin om ook de kerstsfeer in O-Forty te komen opsnuiven? Kom op 14 december zeker langs op de Kerstmarkt t.v.v. De Warmste week, georganiseerd door de verschillende bedrijven op O-Forty!

Werfupdate

Intussen gaan de werken onverminderd voort. Blok F heeft nu dus het hoogste punt bereikt, in blok H zal dat eind dit jaar zijn. Wanneer blok G in februari ook een hoogtepunt bereikt, is de ruwbouw afgewerkt.

Daarna kunnen we beginnen met het aankleden van de gebouwen. Eens de ramen en gevelbekleding geplaatst zijn, zal het meteen een heel ander zicht zijn!

Hoewel de regen van de voorbije weken wat roet in het eten gestrooid heeft, mikken we nog steeds op eind 2024 om de werken af te ronden.

20231206 151049
Oforty werf 2

Laatste drie gebouwen van O-Forty in verkoop

De laatste stap op onze hypermoderne bedrijvencampus O-Forty, aan de E40 in Oostkamp, is gezet. Vorig jaar ging de bouw van de laatste drie kantoorgebouwen van start, en nu begint de verkoop van…

Lees meer

Laadstation Grimbergen

Opening laadstation Hi! Grimbergen

Op de Hi!-site in Grimbergen kun je vanaf nu je elektrische wagen supersnel opladen! Eerder dit jaar openden we, samen met Boostcharge, al een laadstation in ons project O-Forty in Oostkamp. En nu…

Lees meer

Master zonder rand

Laatste fase 'Nieuw Brugge' komt in handen van Global Estate Group

Deze week heeft Global Estate Group de laatste fase van het project 'Nieuw Brugge', de herontwikkeling van de Brugse stationsomgeving, overgekocht van de Limburgse Group GL.

Lees meer