• Locatie

    Ichtegem

  • Categorie

    Industrieel vastgoed

  • Status

    Te koop

In Ichtegem heeft Global Estate Group na de koekjesfabriek nu ook de voormalige site van Verhelst Bouwmaterialen aangekocht. De site, die prachtig gelegen is op de hoek van de Ringlaan en de Oostendesteenweg, heeft een totale oppervlakte van ca. 14.000 m². 

Op de hoek van de Ringlaan en de N33 bevond zich vroeger de site van Verhelst Bouwmaterialen. Global Estate Group kocht de site in januari 2023 aan. De grote troef van deze site is de locatie: vlot bereikbaar en met visibiliteit naar zowel de Ringlaan als de N33. 

De site wordt opgesplitst in 2 delen die nu te koop worden aangeboden :

  • Het voorste lot heeft een oppervlakte van ca. 7400 m² en omvat de bestaande gebouw waaronder de showroom, loodsen en een appartement.
  • Het achterliggende terrein is ca. 6700 m² leent zich perfect voor een 'Built to Suit', waarbij we volledig op maat van en samen met de koper een bedrijfsgebouw uitwerken. Dit laat toe om zeer specifiek in te spelen op de wensen van de koper. Gezien de premiumlocatie is een combinatie van een productiehal met een showroom of handelsruimte hier bijvoorbeeld perfect mogelijk.

Interesse? Aarzel niet om Pieter te contacteren via sales@globalestategroup.eu of 0476 90 70 43.

Contacteer ons
Site Ringlaan Global Estate Group 1
Site Ringlaan Global Estate Group 2
Site Verhelst Bouwmaterialen Global Estate Group

Interesse in
Site Ringlaan?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.