• Locatie

  Ichtegem

 • Categorie

  Industrieel vastgoed

 • Fase 1

  Tijdelijke verhuur

 • Fase 2

  Build to Suit

In Ichtegem heeft Global Estate Group na de koekjesfabriek nu ook de voormalige site van Verhelst Bouwmaterialen aangekocht. De site, die prachtig gelegen is op de hoek van de Ringlaan en de Oostendesteenweg, heeft een totale oppervlakte van ca. 14.000 m². 

Op de hoek van de Ringlaan en de N33 bevond zich vroeger de site van Verhelst Bouwmaterialen. Global Estate Group kocht de site in januari 2023 aan. De grote troef van deze site is de locatie: vlot bereikbaar en met visibiliteit naar zowel de Ringlaan als de N33. De huidige invulling is echter niet efficiënt. Gezien het steeds nijpender tekort aan ruimte om te ondernemen, zullen we met deze nieuwe ontwikkeling een duurzamere invulling geven aan de site.

Om dit te realiseren, zullen de huidige gebouwen op termijn gesloopt worden. We kozen voor het concept 'Build to Suit', waarbij we volledig op maat van en samen met de koper een bedrijfsgebouw uitwerken. Dit laat toe om zeer specifiek in te spelen op de wensen van de koper. Afhankelijk van de vraag kunnen er één, twee of drie bedrijven komen. Gezien de premiumlocatie is een combinatie van een productiehal met een showroom of handelsruimte hier bijvoorbeeld perfect mogelijk.

In afwachting van de definitieve uitwerking van de site, wordt een tijdelijke invulling gezocht. De showzaal en loodsen worden opgesplitst en aangeboden als pop-up ruimte, stockage of atelier voor bedrijven die tijdelijk bijkomende ruimte nodig hebben. Er zijn al ruimtes vanaf 450 m² beschikbaar en dit aan interessante tarieven.

Blijf op de hoogte
Site Ringlaan Global Estate Group 1
Site Ringlaan Global Estate Group 2
Site Verhelst Bouwmaterialen Global Estate Group

Interesse in
Site Ringlaan?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.