• Locatie

  Kortrijk

 • Categorie

  Residentieel vastgoed

 • Status

  Te koop

 • Type

  Reconversie

Residence Roosevelt 12A in hartje Kortrijk is niet zomaar een stadsvernieuwingsproject. Als projectontwikkelaar gingen we heel ver om dit oude kantoorgebouw in het centrum van Kortrijk om te vormen tot een unieke, standingvolle residentie.

Het kleinschalige project omvat vier smaakvol ingerichte en perfect afgewerkte full-floor appartementen en één uniek duplex penthouse. De ruime appartementen worden tot perfect afgewerkt en volledig instapklaar opgeleverd. Aan de hand van moadboards kiest de koper hoe het appartementen wordt ingericht. Hiervoor worden enkel de meest hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt. De appartementen worden ingericht volgens de laatste nieuwe en energiezuinige technieken. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, een ventilatiesysteem D en een Niko Home Control domoticasysteem. Dit alles garandeert een comfortabele en zuinige woonervaring.

Het oorspronkelijke kantoorgebouw, waar vroeger het PMS (huidige CLB) gevestigd was, is modernistische kantoorgebouw gebouwd in 1970 naar een ontwerp van Poly Scherpereel. In plaats van het te slopen, kozen we om het te herbestemmen en om te vormen tot een duurzame, energiezuinige en standingvolle woongelegenheid. Het nieuwe, hedendaagse ontwerp is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Govaert & Vanhoutte.

Het duplexappartement werd volledig ingericht als modelappartement, dit geeft je de kans om het design en de afwerking van dichtbij te bekijken. Ontdek het leven in Residence Roosevelt 12a en ervaar zelf de rust en het comfort op deze groene en centraal gelegen locatie.

Bekijk projectwebsite
Residence Roosevelt 12A Global Estate Group 3
Residence Roosevelt 12A Global Estate Group 1
DSC 4059
Residence Roosevelt 12A Global Estate Group 2
DSC 4047
DSC 4036
DSC 4023
Kortrijk 4

Interesse in
Residence Roosevelt 12A?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 

📞 050 46 10 10
📧 sales@globalestategroup.eu

of bezorg je gegevens via het contactformulier.

Voorgevel nieuwe appartementen oud PMS-gebouw Global Estate Group

Voormalig PMS-gebouw krijgt nieuwe bestemming

Op het President Rooseveltplein in Kortrijk komen binnenkort vijf nieuwe appartementen in het vroegere gebouw van het PMS, het huidige CLB. Het oorspronkelijke pand kreeg vorm in 1970, maar staat…

Read more

Terug naar overzicht