Eeklo • 11 juillet 2024

De nieuwe weg langs de Ringlaan in Eeklo is officieel in gebruik genomen! Dankzij deze gloednieuwe verbinding is de nieuwe industriezone van Global Estate Group nu beter bereikbaar dan ooit tevoren.

De nieuwe weg zorgt voor een directe en efficiënte verbinding naar de nieuwe industriezone van Global Estate Group. Met de verbeterde toegankelijkheid wordt verwacht dat deze moderne industriezone een zeer aantrekkelijke bestemming wordt voor bedrijven en investeerders.

De aanleg van deze weg is een strategische stap in het versterken van de economische positie van Eeklo. Het biedt nieuwe kansen voor lokale bedrijven en stimuleert de werkgelegenheid. Daarnaast kunnen bezoekers en leveranciers nu eenvoudiger en sneller hun weg vinden naar deze belangrijke industriële hub - site Ringlaan.

De opening van de nieuwe weg langs de Ringlaan is een duidelijk signaal van vooruitgang en innovatie. Samen bouwen we aan een dynamische en welvarende toekomst voor Eeklo. We kijken ernaar uit om de positieve impact van deze infrastructuurverbetering in de komende jaren te zien groeien.

2
3
4
5